Eten & terras

Wij zijn blij om u weer te mogen ontvangen en u te verwelkomen. U bent van harte welkom om te komen genieten voor een lunch, een gezellige borrel of diner op ons zonovergoten terras!

Onze menukaart

Broodjes (11:00 tot 17:00)

Meergranen-, bruine-, of witte broodjes met:

  • Broodjekip-kerriesalade met gekookt ei
  • Italiaans broodje uit de oven
  • Broodje warme geitenkaas  Zeeuws spek en passievrucht mayonaise
  • Zeerust tosti 3 laags tosti met Pulled Pork, Brie, jonge kaas, tomaat en sambal
  • Broodje hete kip, gebakken stukjes kip, ui en champignons met chili-knoflooksaus
  • Broodje Pulled Pork, Pulled Pork met augurk en barbecuesaus
  • Broodje Rundercarpaccio, met balsamico-pesto dressing, Grana Padano en pijnboompitten
  • Broodje Gerookte zalm, met wasabi-mayonaise zoet-zure rode ui en wakamé

Lunchgerechten (12:00 tot 17:00)

De lunch gerechten zijn te bestellen met brood (wit of bruin) of frietjes.

  • Kroketten
  • Luxe kroketten
  • Uitsmijter met ham en/ of kaas
  • Uitsmijter Zeerust: Zeeuws spek, garnaaltjes en brie
  • Omelet Zeerust met diverse groenten, spek en kaas
  • Omelet fruits de mers met garnalen, mosselen, gerookte zalm, zeewier en brie
  • Zeerustburger (Black Angus 160 gr.) op een Italiaanse bol met  met spiegelei en gebakken uienringen en kaas
  • Club sandwich: chorizo, sla, ei, tomaat, komkommer,ui, paprika, spek en kaas
  • Zeerust lunch: mini uitsmijter met Zeeuws spek, kroket en  kip-kerrie salade
  • Kibbeling met remouladesaus
  • Gebakken mosselen met spekjes
  • Saté met pindasaus en kroepoek

Pannenkoeken (12:00 tot 17:00)

  • Pannenkoek naturel met suiker of stroop
  • Pannenkoek met spek, appel, ham, kaas of champignons
  • Pannenkoek met een combinatie van bovenstaande ingrediënten
  • Tevens hebben we een Pizzapannenkoek.

Salades

De basis voor alle salades bestaat uit:
4 soorten sla met tomaat, paprika, rode ui, pitten en komkommer. De salades worden geserveerd met meergranenbrood en boter. 

  • Griekse salade: met feta en olijven
  • Spaanse salade: tonijn, sardines, olijven en peperoni
  • Kip salade: Gerookte kip, kip-kerriesalade en gekookt ei
  • Geitenkaassalade: warm geitenkaasje, waterkers, spekjes, walnoten en honing
  • Pulled Pork salade: Pulled Pork, cashewnoten, prei en barbecue saus
  • Gambasalade: Gemarineerde gamba's roze garnalen, wakumé, ananas en chili salsa
  • Zalmsalade: gerookte zalm, sushi rijst, wasabi-mayonaise en wakumé

Soepen

  • Tomatensoep met room en pesto
  • Uiensoep
  • Romige wakamé soep met gerookte zalm
  • Griekse vissoep

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden geserveerd met toast of stokbrood.

  • Stokbrood met kruidenboter en/of tapenade
  • Meergranenbrood met 4 smeersels
  • Bouillabaisse kroket gereserveerd met wakamé en rouille mayonaise
  • Kaas-tomaat-peper dip uit de oven
  • Huisgerookte varkenshaas met crème van bloemkool, amandel en passievrucht mayonaise.
  • Gegratineerde mosselen
  • Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
  • Gamba's gebakken in Chili-Ketjap saus

Kindermaaltijden (tot 12 jaar)

Deze worden geserveerd met friet en appelmoes.

  • Bitterballen
  • Frikadel
  • Kipnuggets
  • Kibbeling
  • Kaassoufflé
  • Vissticks
  • Scholfilet
  • Spareribs

    Overige kindergerechten:
  • Poffertjes
  • Tagliatelle met champignon-kaassaus

Vegetarische gerechten

  • Moussaka met aubergine, Quorn gehakt en feta
  • Lasagne met o.a. paddenstoelen, courgette en champignon-kaassaus
  • Wraps met diverse groenten, granen en Mexicaanse salsa
  • Pastaschotel met geitenkaas, walnoten en diverse groenten
  • Groentecurry met kikkererwten, kokos en rijst

Bouillabaisse Zeerust Specialiteit

Minimaal voor 2 personen.

  • Bouillabaisse á la Zeerust Terinne met verschillende soorten zeevis, gamba, prei, ui en venkellikeur.
    Deze maaltijdsoep wordt geserveerd met stokbrood, toast, kruidenboter, rouille (vispasta) en Parmezaansekaas.

Visgerechten

  • Gestoofd roodbaars pakketje uit de oven met piri-piri kruiden, paprika en ui.
  • Gebakken roodbaars met kokos-citroengras saus en crumble van pinda's
  • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki
  • Gebakken scholfilet tosti met brie en gerookte zalm
  • Gebakken scholfilet met spek en ui
  • Gebakken kabeljauwhaasje met romige witte wijn-bieslook saus
  • Gegrilde zalmfilet met wasabi-Hollandaise saus en wakumé
  • Gebakken zeetong met remoulade saus (keuze uit 2 of 3 zeetongen van ca. 175 gram)

Vleesgerechten

Sauzen: Stroganoff-, peper-, salsa-, champignonkaas- of pindasaus. 

Garni: Gebakken champignons, gebakken spek en ui of Zeerust (gebakken spek, ui en champignons).

  • Schnitzel met saus of garni naar keuze
  • Varkenshaaspuntjes met rode port champignons saus
  • Saté spies van varkenshaas met saté saus en kroepoek
  • Spare ribs met twee koude sauzen
  • Ossenhaaspuntjes met saus/garni naar keuze
  • Diamanthaas (180 gr) met ananas-chili salsa en een crumble van Chorizo
  • Black Agnus Biefstuk (200 gr.) met champignons en garnalen in kruidenboter gebakken

Nagerechten &
Huisgemaakte Desserts

Diverse soorten ijscoupes geserveerd met slagroom:

  • kinder ijsje
  • coupe ijs
  • sorbet
  • dame blanche
  • Zeerust coupe
  • Zeerust special

Huisgemaakte desserts geserveerd met slagroom:

  • Warm appelgebak met calvados en vanille ijs
  • Warme likeur kersen met vanille-ijs
  • Zwarte sesamparfait geserveerd met frambozensaus
  • Mousse van melkchocolade, Bailey's en Zeeuwse Bolus
  • Tiramisu gemaakt  met een vleugje Cuarenta y Tres (Likor 43)