Eten & terras
Wij zijn blij om u weer te mogen ontvangen en u te verwelkomen. U bent van harte welkom om te komen genieten voor een lunch, een gezellige borrel of diner op ons zonovergoten terras!
Onze menukaart
Broodjes (11:00 tot 17:00)
Meergranen-, bruine-, of witte broodjes met:
- Broodjekip-kerriesalade met gekookt ei
- Italiaans broodje uit de oven
- Broodje warme geitenkaas Zeeuws spek en passievrucht mayonaise
- Zeerust tosti 3 laags tosti met Pulled Pork, Brie, jonge kaas, tomaat en sambal
- Broodje hete kip, gebakken stukjes kip, ui en champignons met chili-knoflooksaus
- Broodje Pulled Pork, Pulled Pork met augurk en barbecuesaus
- Broodje Rundercarpaccio, met balsamico-pesto dressing, Grana Padano en pijnboompitten
- Broodje Gerookte zalm, met wasabi-mayonaise zoet-zure rode ui en wakamé
Lunchgerechten (12:00 tot 17:00)
De lunch gerechten zijn te bestellen met brood (wit of bruin) of frietjes.
- Kroketten
- Luxe kroketten
- Uitsmijter met ham en/ of kaas
- Uitsmijter Zeerust: Zeeuws spek, garnaaltjes en brie
- Omelet Zeerust met diverse groenten, spek en kaas
- Omelet fruits de mers met garnalen, mosselen, gerookte zalm, zeewier en brie
- Zeerustburger (Black Angus 160 gr.) op een Italiaanse bol met met spiegelei en gebakken uienringen en kaas
- Club sandwich: chorizo, sla, ei, tomaat, komkommer,ui, paprika, spek en kaas
- Zeerust lunch: mini uitsmijter met Zeeuws spek, kroket en kip-kerrie salade
- Kibbeling met remouladesaus
- Gebakken mosselen met spekjes
- Saté met pindasaus en kroepoek
Pannenkoeken (12:00 tot 17:00)
- Pannenkoek naturel met suiker of stroop
- Pannenkoek met spek, appel, ham, kaas of champignons
- Pannenkoek met een combinatie van bovenstaande ingrediënten
- Tevens hebben we een Pizzapannenkoek.
Salades
De basis voor alle salades bestaat uit:
4 soorten sla met tomaat, paprika, rode ui, pitten en komkommer. De salades worden geserveerd met meergranenbrood en boter.
- Griekse salade: met feta en olijven
- Spaanse salade: tonijn, sardines, olijven en peperoni
- Kip salade: Gerookte kip, kip-kerriesalade en gekookt ei
- Geitenkaassalade: warm geitenkaasje, waterkers, spekjes, walnoten en honing
- Pulled Pork salade: Pulled Pork, cashewnoten, prei en barbecue saus
- Gambasalade: Gemarineerde gamba's roze garnalen, wakumé, ananas en chili salsa
- Zalmsalade: gerookte zalm, sushi rijst, wasabi-mayonaise en wakumé
Soepen
- Tomatensoep met room en pesto
- Uiensoep
- Romige wakamé soep met gerookte zalm
- Griekse vissoep
Voorgerechten
Alle voorgerechten worden geserveerd met toast of stokbrood.
- Stokbrood met kruidenboter en/of tapenade
- Meergranenbrood met 4 smeersels
- Bouillabaisse kroket gereserveerd met wakamé en rouille mayonaise
- Kaas-tomaat-peper dip uit de oven
- Huisgerookte varkenshaas met crème van bloemkool, amandel en passievrucht mayonaise.
- Gegratineerde mosselen
- Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
- Gamba's gebakken in Chili-Ketjap saus
Kindermaaltijden (tot 12 jaar)
Deze worden geserveerd met friet en appelmoes.
- Bitterballen
- Frikadel
- Kipnuggets
- Kibbeling
- Kaassoufflé
- Vissticks
- Scholfilet
- Spareribs
Overige kindergerechten: - Poffertjes
- Tagliatelle met champignon-kaassaus
Vegetarische gerechten
- Moussaka met aubergine, Quorn gehakt en feta
- Lasagne met o.a. paddenstoelen, courgette en champignon-kaassaus
- Wraps met diverse groenten, granen en Mexicaanse salsa
- Pastaschotel met geitenkaas, walnoten en diverse groenten
- Groentecurry met kikkererwten, kokos en rijst
Bouillabaisse Zeerust Specialiteit
Minimaal voor 2 personen.
- Bouillabaisse á la Zeerust Terinne met verschillende soorten zeevis, gamba, prei, ui en venkellikeur.
Deze maaltijdsoep wordt geserveerd met stokbrood, toast, kruidenboter, rouille (vispasta) en Parmezaansekaas.
Visgerechten
- Gestoofd roodbaars pakketje uit de oven met piri-piri kruiden, paprika en ui.
- Gebakken roodbaars met kokos-citroengras saus en crumble van pinda's
- Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki
- Gebakken scholfilet tosti met brie en gerookte zalm
- Gebakken scholfilet met spek en ui
- Gebakken kabeljauwhaasje met romige witte wijn-bieslook saus
- Gegrilde zalmfilet met wasabi-Hollandaise saus en wakumé
- Gebakken zeetong met remoulade saus (keuze uit 2 of 3 zeetongen van ca. 175 gram)
Vleesgerechten
Sauzen: Stroganoff-, peper-, salsa-, champignonkaas- of pindasaus.
Garni: Gebakken champignons, gebakken spek en ui of Zeerust (gebakken spek, ui en champignons).
- Schnitzel met saus of garni naar keuze
- Varkenshaaspuntjes met rode port champignons saus
- Saté spies van varkenshaas met saté saus en kroepoek
- Spare ribs met twee koude sauzen
- Ossenhaaspuntjes met saus/garni naar keuze
- Diamanthaas (180 gr) met ananas-chili salsa en een crumble van Chorizo
- Black Agnus Biefstuk (200 gr.) met champignons en garnalen in kruidenboter gebakken
Nagerechten &
Huisgemaakte Desserts
Diverse soorten ijscoupes geserveerd met slagroom:
- kinder ijsje
- coupe ijs
- sorbet
- dame blanche
- Zeerust coupe
- Zeerust special
Huisgemaakte desserts geserveerd met slagroom:
- Warm appelgebak met calvados en vanille ijs
- Warme likeur kersen met vanille-ijs
- Zwarte sesamparfait geserveerd met frambozensaus
- Mousse van melkchocolade, Bailey's en Zeeuwse Bolus
- Tiramisu gemaakt met een vleugje Cuarenta y Tres (Likor 43)